Den Kreative byggeplads

Seeing the world through my camera

Smilets By Aarhus

Et helt år i gaderne i den indre del af Aarhus gav mig mange fede motiver.. hvor der bare lige skulle knipses, ja jeg kan vel kun sige at jeg kom til at elske stemningen i Aarhus C,  det at lege med kammeraet og dets indstillinger var gennem mere end et år noget der gav mig mange gode oplevelser, og ikke mindst flere tusinde dejlige fotos.. i min samling. 

Graven lige midt i Latinerkvarteret
Fredirksgade helt ned ved åen
Botaniskhave med kaperkørsel aarhus fra Den Gamle By
En solskinsplet i en baggård i latinerkvarteret en sommerdag i 2017

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk